Прес-реліз: результати екзит-полу в місті Чернігові 25 жовтня 2015 року

За результатами екзит-полу, у виборах до Чернігівської міської ради лідирує Чернігівська міська партійна організація політичної партії «НАШ КРАЙ», що набирає 26,5 %. За нею йде Чернігівська міська організація партії «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ», що набирає 16,5%. На третьому місці – Чернігівська міська організація Всеукраїнського об’єднання «БАТЬКІВЩИНА» – 13,4 %. Також 5-відсотковий бар’єр долають
такі партії: Чернігівська міська організація політичної партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ» – 7,4 %, Чернігівська місцева організація Радикальної партії Олега Ляшка – 6,3 %, Чернігівська міська організація Всеукраїнського об’єднання «СВОБОДА» – 6,2 % та Чернігівська міська організація політичної партії ДЕМАЛЬЯНС (Демократичний Альянс) – 5,3 %.На виборах на посаду міського голови м. Чернігова впевнено лідирує кандидат від Чернігівської міської партійної організації політичної партії «НАШ КРАЙ» – Соколов Олександр Володимирович із рейтингом 35,4 %. Наступний за рівнем підтримки кандидат від Чернігівської міської організації партії «БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА «СОЛІДАРНІСТЬ» Атрошенко Владислав Анатолійович – 21,6 %, за ним йде Миргородський Микола Миколайович від Чернігівської міської організації Всеукраїнське об’єднання «БАТЬКІВЩИНА», за якого б віддали свій голос 11,5 %. І на четвертому місці – кандидат від Чернігівської міської організації політичної партії «Об’єднання «САМОПОМІЧ» – Зуб Володимир Іванович із рейтингом 10,4 %.
Екзит-пол проводив Аналітичний центр «Соціомодус» на виході з виборчих дільниць 25 жовтня 2015 року. Опитування виборців проводилося з моменту відкриття і до закриття дільниць із використанням покрокового методу відбору респондентів, водночас крок коректувався залежно від активності виборців. Екзит-пол проводився методом імітації голосування: в коробку у вигляді урни виборці кидали заповнену анкету (бюлетень). Опитувані самостійно заповнювали анкету, при цьому інтерв’юер не бачив їх відміток, що дало змогу зберегти повну конфіденційність і таємницю голосування, а також нівелювати статистичну похибку. Усього було опитано 4 941 виборців по кандидатах на посаду мера м. Чернігова і 4 901 – по кандидатах від політичних партій до міської ради.